Добри сайтове за изграждане на връзки

сайтове за изграждане на връзки

Кои са най-добрите сайтове за изграждане на връзки?

Сайтовете, които потенциално биха могли да видят стойност при свързването с вас, които ще имат отношение към вашия бизнес и имат необходимата власт, често са сайтове, които вашата аудитория използва. Така че, ако можете да разберете кои уебсайтове посещават, кои автори четат и с кои лидери в индустрията смятат, че се ангажират, тогава имате добра представа за сайтовете и хората, към които можете да се обърнете.

Аутрич

След като сте идентифицирали кого искате да свържете с вас, трябва просто да се свържете с тях и да им посочите съдържанието си, като посочите защо би било ценно и интересно за техните потребители и да предложите връзка. Ако сте се насочили правилно, този процес може да бъде съвсем естествен (този процес може да бъде бавен, тъй като хората рядко ще се свързват с вас, когато за първи път се свържете с тях, както бе споменато по-горе).

За да работи, вашето съдържание ТРЯБВА да бъде с високо качество и да носи стойност на своите потребители .

Качественото съдържание, което носи стойност за потребителите, е това, което всеки търси – собственици на уебсайтове, журналисти, влиятелни лица, блогъри, Google и дори ние като потребители.

Блог за гости

Писането на статии за други подходящи и авторитетни уебсайтове не само може да помогне за изграждането на авторова репутация, но също така ви позволява да създавате входящи връзки от доверен, авторитетен източник. Това е една от най-добрите възможности за SEO специалист да изгради обратна връзка

Идеи за ангажиране на съдържание, което печели изграждане на връзки

  • Парчета, използващи данни – Създайте съдържание, което включва уникален и полезен (или интересен) анализ на данни, особено оригинални данни.
  • Емоционално – Съдържанието, което привлича емоциите на хората, е чудесно за печелене на връзки.
  • Хумористично – Ако можете да ударите правилната нота и вашият хумор се харесва на вашата аудитория, тогава този тип съдържание е голям победител за получаване на заслужени връзки.
  • Сътрудничества – Създайте съдържание, което включва влиятелен / лидер в бранша: цитати, съавторство и интервюта са три чудесни примера. Този тип съдържание ще има авторитет „вграден“, тъй като асоциирате марката си с признат и уместен лидер в бранша.
  • Авторитетни / окончателни парчета – Създаването на този тип съдържание е трудно, но носи дивидент, когато се направи правилно. Ако вашето съдържание обхваща дадена тема изчерпателно и точно, то носи стойност за целевата аудитория и това прави връзките по-лесни за получаване.

 

Вашият коментар